sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

60-jarig Beek & Bos neemt vrijwilligers mee uit varen

dinsdag 03 juli 2018

 

Aan het begin van deze zomer heeft Zorgcentrum Beek & Bos haar vrijwilligers getrakteerd op een boottocht over de Maas en de Maasplassen. “We doen vaker iets voor onze  vrijwilligers maar omdat we dit jaar 60 jaar bestaan, hebben we iets extra’s georganiseerd”, vertelt Thijs van den Schoor, directeur van het Zorgcentrum uit Heythuysen. Met ‘De Veerman’ uit Neer vertrok het gezelschap in de namiddag richting Roermond. Aan boord waren zo’n 110 vrijwilligers. Het weer was geweldig en de meesten zaten dan ook heerlijk in de zon boven op het dek.

Jubilarissen

Beek & Bos wordt dagelijks ondersteund door een vaste groep vrijwilligers. Velen van hen draaien al heel lang mee. Doortje Geukemeijer zelfs al 42 jaar! Reden voor Beek & Bos om haar en de jubilerende Annet Jegers extra in het zonnetje te zetten. Annet vierde haar 35-jarig jubileum als vrijwilliger. “Destijds ben ik op het oude Beek & Bos begonnen als spellenvrijwilliger. Nu ben ik daarnaast ook gastvrouw in het restaurant. Het is geweldig om te merken dat de mensen het fijn hebben. Een glimlach op iemands gezicht. Daar word ik zelf ook blij van!”, vertelt een enthousiaste Annet. “Dat ik tijdens de boottocht gehuldigd werd, was echt een verrassing voor mij.”

Thijs van den Schoor: “We zijn een kleine organisatie en daarom kennen we elkaar persoonlijk. Dat merk je tijdens zo’n boottocht. De sfeer zat er goed in en iedereen heeft zichtbaar genoten van het varen en een overheerlijk warm en koud buffet. Dit najaar vieren we ons 60-jarig bestaan ook met onze medewerkers, bewoners en mantelzorgers.”

Vrijwilligerswerk iets voor u?

Betekent u graag iets voor de oudere medemens? Dan is vrijwilligerswerk bij Beek & Bos vast iets voor u! Vrijwilligers zijn niet weg te denken uit onze organisatie. Wij hebben een gestructureerde vrijwilligersorganisatie waardoor het vrijwilligerswerk bij ons goed geregeld is. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij Beek & Bos? Kijk eens op onze website bij vacatures-vrijwilligers voor de actuele vacatures. Voor meer informatie of de brochure Vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via info@beekenbos.nl of u belt met (0475) 39 17 00.

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl