sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Beek & Bos draagt met recht Gouden Keurmerk in de zorg

donderdag 12 november 2015

De zorg- en dienstverlening van Zorgcentrum Beek & Bos werd eind 2013 bekroond met het Prezo Gouden Keurmerk in de zorg. Aan het begin van deze maand is door een onafhankelijk bureau met een tussentijds onderzoek (audit) bepaald dat Beek & Bos het Gouden Keurmerk nog steeds dubbel en dwars verdiend. Het is daarom verlengd tot 2017! Er is met name gekeken naar kwaliteit, veiligheid, goed werkgeverschap, medezeggenschap en good governance of te wel goed bestuur in de breedste zin van het woord. 

Feestelijke lunch en bloemen

Het Gouden Keurmerk is natuurlijk een mooie reden om de medewerkers in het zonnetje te zetten, met een feestelijk lunch en bloemen voor iedereen die heeft meegewerkt aan de audit. Juist in een jaar waarin er zoveel verandert binnen de zorg is Beek & Bos hier extra blij mee. Bovendien is Beek & Bos het enige zorgcentrum in onze provincie dat het Prezo Gouden Keurmerk voor verzorging én verpleging mag voeren.

Voortdurend aan kwaliteit werken

“De hoge kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening en het welzijn van onze bewoners, is waar het om gaat, aldus Thijs van den Schoor, directeur van het zorgcentrum. “De bewoners staan te allen tijde centraal en wij passen ons op hun persoonlijke situatie aan ook als die verandert, gaat Van den Schoor verder. “Dit jaar stond in het teken van de transitie in de zorg. Ook wij bewegen mee. Er verandert veel in de zorg. Dit betekent onder meer dat er steeds meer mensen met dementie bij ons komen wonen. De zorgbehoefte van de bewoners neemt toe en dit vraagt om een andere benadering. Onze medewerkers worden hierin extra geschoold. Ook medische en gedragstherapeutische expertise zijn steeds meer onderdeel van de dagelijkse zorg.”

De toekenning van het Gouden Keurmerk toont aan dat Beek & Bos haar zaken goed op orde heeft, en dat is een felicitatie waard!

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl