sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

DEMENTIEHUB

woensdag 17 februari 2021

Wij ontwikkelen samen met Into D’mentia en collega organisaties een DEMENTIEHUB in de regio. Een plek waar je terecht kunt voor informatie, nieuwste technologieën, training, scholing en beleven van dementie.

Dit doen we voor en met:

  • Zorgprofessionals
  • Mantelzorgers van onze bewoners, cliënten in de thuiszorg maar ook daarbuiten!
  • Organisaties in de omgeving; denk aan; gemeente, supermarkten, winkels, maar we zoeken ook de samenwerking met collegae die zorgen voor mensen met dementie zoals de casemanagers en welzijnsorganisaties
  • Studenten zorgopleidingen en zorgtechnologie
  • en ga zo maar door.

Wij denken met deze DEMENTIEHUB een bijdrage te leveren aan de ondersteuning van mensen met dementie in de verschillende fasen van dementie. Hierdoor kunnen mensen met dementie onder meer mogelijk langer thuisblijven en beter worden ondersteund, kunnen alle direct betrokkenen praktische handreikingen krijgen die hen helpt in het dagelijks leven, is de omgeving beter geïnformeerd en kunnen zorgverleners nog betere ondersteuning geven.

Wil jij graag dementie beleven?

Of meer informatie? Neem contact met ons op! Dit geldt natuurlijk ook voor mantelzorgers. Bent u mantelzorger en wilt u meer informatie, neem vooral contact op!

Stuur een e-mail maar info@beekenbos.nl of bel 0475 39 17 00

De geldende coronamaatregelen hebben invloed op training VR-BRIL. Neem contact op voor meer informatie.

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl