sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Oudjaarsavond om 18:30 uur schitterend vuurwerk bij Beek & Bos

donderdag 17 december 2015

Op Oudjaarsavond verzorgt Zorgcentrum Beek & Bos net als voorgaande jaren een spectaculair vuurwerk. De mooiste en kleurrijkste sierpijlen worden vanaf 18.30 uur afgestoken op het parkeerterrein aan de voorzijde van het Zorgcentrum in Heythuysen. Het belooft ook dit jaar weer een prachtig spektakel te worden!

Het vuurwerk is niet alleen bedoeld voor de bewoners, medewerkers en vrijwilligers van het Zorgcentrum maar voor iedereen die hier van wil genieten. Het publiek wordt vriendelijk gevraagd om enige afstand te houden en om bij voorkeur aan de kant van De Walk te gaan staan of aan de overzijde bij het gemeentehuis. 

Kerstsfeer

De kerstperiode is voor Beek & Bos een speciale tijd in het jaar. Door het hele zorgcentrum zie je uitbundige kerstversiering en ook de entree is rijkgedecoreerd met rendieren en zelfs een arrenslee! Ook al is het buiten niet zo koud, bij Beek & Bos kom je direct in de kerststemming.

Zorgcentrum Beek & Bos wenst u hele sfeervolle feestdagen en uiteraard een heel gelukkig en gezond 2016.

Vuurwerkshow Beek & Bos in het 3ML nieuws

Omroep 3ML maakte voor hun nieuwsuitzending een mooi item over onze traditie om ieder jaar mooi vuurwerk te verzorgen. Uitzending gemist? Bekijk het item dan nog een keer door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl