sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Prinsentreffen bij Beek & Bos

donderdag 16 februari 2017

Prins Ad I uitgeroepen tijdens mini Bonte Avond 

Tijdens de jaarlijkse mini Bonte Avond in Zorgcentrum Beek & Bos in Heythuysen ontstond spontaan een heus prinsentreffen. Aan het begin van de avond werd prins Ad I van Beek & Bos uitgeroepen. Prins Ad I, van oorsprong een echte Sjansemaeker uit het Roggelse rijk, had een groot gevolg meegebracht. Niet alleen zijn prinses Agnes en twee adjudanten, zus Bep en verpleger Sjoerd, maar ook een voltallige raad van elf bestaande uit allemaal familieleden van de prins. Als klap op de vuurpijl werd Prins Ad I vereerd met een bezoek van Prins Alquin I en zijn twee adjudanten van de Sjansemaekers uit Roggel. Dit bezoek was echt een verrassing voor de kersverse prins! De Roggelse adjudant Dennis Kierkels kon als petekind van Prins Ad I natuurlijk niet ontbreken.

Mini Bonte Avond

Net als in voorgaande jaren werd de mini Bonte Avond in Beek & Bos georganiseerd in nauwe samenwerking met Vastelaovesvereniging De Kwakkert. Alleen al om die reden waren prins Martin I en jeugdprins Twan I óók van de partij. Met zo veel prinsen in huis leek het een waar prinsentreffen bij Beek & Bos.

Het werd een feestelijke en vrolijke avond. Met verschillende optredens en de prinselijke hofkapel stond garant voor een geweldige muzikale omlijsting.

Grote wens ging in vervulling

Voor Prins Ad I kan deze carnaval niet meer stuk. Zijn lang gekoesterde wens ging in vervulling: mien laeve lang höb ich eine wins, as roggelse mins in heitse prins!

Vastelaovendj same

Onder het motto Vastelaovendj same viert Beek & Bos samen met bewoners, medewerkers en De Kwakkert ieder jaar carnaval. ‘Carnaval zit ons hier in de genen’, sprak Mariëlle Tijssen zorgmanager van Beek & Bos, aan het slot van de avond. ‘Wij zijn echt heel  blij met de betrokkenheid van De Kwakkert. Het is geweldig dat we er samen ieder jaar weer in slagen een bonte avond te organiseren mét een eigen prins of prinses!

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl