sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Vandaag in de bijlage GEZOND van De Limburger

dinsdag 19 maart 2019

Vandaag komen onze collega's Hilly en Jane aan het woord in de bijlage GEZOND van Dagblad De Limburger. Verzorgende Hilly en Verpleegkundige Jane zijn enthousiast over hun werk bij Beek & Bos. In een interview dat vandaag in de bijlage GEZOND staat, vertellen zij hierover. De bijlage staat in het teken van werken en leren in de zorg.

Bewuste keuze voor zorg

“Mensen die voor een vak in de zorg kiezen, kunnen dat hier waarmaken”, vertelt Mariëlle Tijssen, zorgmanager bij Beek & Bos die ook in het artikel aan het woord komt. “Als verzorgende of verpleegkundige krijg je van ons alle ruimte om je vak uit te oefenen. Als werkgever zorgen wij vanzelfsprekend voor de juiste randvoorwaarden.”

Heb jij net als Hilly en Jane hart voor de zorg?

In het kader van de extra verpleeghuismiddelen die de overheid beschikbaar stelt, zijn wij op zoek naar gemotiveerde verzorgenden en verpleegkundigen. Heb jij net als Hilly en Jane een passie voor kwalitatief hoogwaardige zorg? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Ga voor meer informatie naar www.beekenbos.nl/vacatures.

Het complete artikel kun je lezen door op de afbeelding te klikken

 

 

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl