sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Vrijwilliger in de Hoeskamer op zondag

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons wil ondersteunen in de Hoeskamer op de zondag van 16.00 tot 20.30 uur. De Hoeskamer is bedoeld voor bewoners die extra zorg en ondersteuning nodig hebben. De Hoeskamer biedt deze bewoners dan ook structuur en een zinvolle dagbesteding. In de Hoeskamer wordt de zorg en aandacht individueel afgestemd, vandaar dat de groepsgrootte van maximaal 12 bewoners beperkt is. Zoals de benaming het al aangeeft is de Hoeskamer een gezellige ruimte en heerst er een huiselijke sfeer. De vrijwilliger ondersteunt de twee vaste medewerkers van Beek & Bos.

Middagprogramma Hoeskamer

Als vrijwilliger helpt u vanaf 16.00 uur met het schenken van koffie of thee met vlaai. Het is de bedoeling om samen met de bewoners een gezellige middag door te brengen door een praatje te maken en samen een spelletje te spelen zoals kaarten of bijvoorbeeld Rummikub. Daarna assisteert u bij het dekken van de tafel voor de broodmaaltijd en helpt u tijdens het eten.

Wilt u graag als vrijwilliger een bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners en spreekt bovenstaande vacature u aan? Dan kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Ingrid van Bogget, telefoon 0475 - 39 17 00 of u stuurt een e-mail naar welzijn@beekenbos.nl

Terug naar het overzicht

Solliciteren?

Voor meer informatie over onze vacatures voor vrijwilligers kunt u contact opnemen met Ingrid van Bogget, vrijwilligerscoördinator, tel (0475) 39 17 00. U kunt ook direct solliciteren via onderstaande button.

Solliciteren

Sollicitatie

 
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vacature *
 Bestand: *.doc(x), *.pdf, *.jpg, *.png
Maximale bestandsgrootte: 2MB
Motivatiebrief *
Foto *
Upload CV *
 

* verplichte velden