sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Vrijwilligers voor de schilderclub op vrijdagochtend

Iedere twee weken organiseren wij een schilderactiviteit voor onze bewoners op de vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Ter ondersteuning van deze activiteit zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heeft u zelf affiniteit en ervaring met schilderen dan zijn we daar extra blij mee.

Programma van de schilderochtend

Om 9.00 uur worden de tafels en alle benodigdheden voor een kleine groep bewoners klaargezet. Rond 10 uur komen de bewoners en gaan we beginnen met schilderen. We streven er naar dat we iedere deelnemer individueel kunnen begeleiden. Daarnaast is het vooral ook de bedoeling om samen gezellige ochtend te beleven. Om 11.30 uur gaan de bewoners weer naar hun appartement en wordt er samen opgeruimd .

Reageren

Wilt u graag als vrijwilliger een bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners en spreekt bovenstaande vacature u aan? Dan kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Ingrid van Bogget, telefoon 0475 - 39 17 00 of u stuurt een e-mail naar welzijn@beekenbos.nl

 

Terug naar het overzicht

Solliciteren?

Voor meer informatie over onze vacatures voor vrijwilligers kunt u contact opnemen met Ingrid van Bogget, vrijwilligerscoördinator, tel (0475) 39 17 00. U kunt ook direct solliciteren via onderstaande button.

Solliciteren

Sollicitatie

 
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoon
E-mail *
Vacature *
 Bestand: *.doc(x), *.pdf, *.jpg, *.png
Maximale bestandsgrootte: 2MB
Motivatiebrief *
Foto *
Upload CV *
 

* verplichte velden