sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen


v.l.n.r. José, Wendy, Marianne en Hilly zijn enthousiast over hun werk bij Beek & Bos

Werken

Zorgcentrum Beek & Bos is een zelfstandig Zorgcentrum in Heythuysen. Wij zijn een kleine veerkrachtige organisatie met alle voordelen van dien! Huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn onze kernbegrippen. Dat geldt niet alleen voor onze bewoners maar ook voor onze medewerkers!

Bij Zorgcentrum Beek & Bos werken ruim 200 medewerkers. Een groot aantal van hen heeft een parttime dienstverband. De groep verzorgenden is het grootst. Lees in onze nieuwsrubriek het verhaal van José, Wendy, Marianne en Hilly zij werken alle vier als verzorgende IG bij Beek en Bos. Overige medewerkers zijn actief bij de receptie/administratie, in de keuken, het restaurant, de huishoudelijke en technische dienst. Het managementteam van Beek & Bos bestaat uit 3 personen. Regelmatig hebben wij vacatures, deze publiceren wij altijd op onze website.

Van de medewerkers in de verzorging vragen wij dat zij functioneren op kwalificatieniveau 3. Dit betekent een afgeronde Mbo-opleiding. Jaarlijks doorloopt een aantal leerlingen de beroepspraktijkvorming bij ons op kwalificatieniveau 3. Deze leerlingen zijn afkomstig van de Gilde-opleidingen, het ROC.

Om ervoor te zorgen dat de medewerkers goed op hun taak zijn en blijven toegerust wordt er jaarlijks scholing en training geboden op verschillende onderdelen.

Aan werknemers van Beek & Bos wordt een baan geboden waarin zelfstandig werken vanzelfsprekend is, eigen inbreng gewaardeerd wordt en een gezellige werksfeer heerst. Een kwalitatief hoogstaande zorgverlening wordt hierdoor bereikt. Er is een actieve personeelsvereniging en jaarlijks worden diverse activiteiten en festiviteiten voor en door de medewerkers georganiseerd.

"Wij zijn er op de eerste plaats voor onze bewoners".

Yvonne Scheres
Medewerkster verzorging

 

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl