Aanleunwoningen

Aan ons Zorgcentrum grenzen 30 aanleunwoningen. Deze woningen zijn op iedere etage direct verbonden met het Zorgcentrum.

Alle woningen zijn geschikt voor 2 personen. De woning heeft een woonkamer/keuken, een aparte slaapkamer, een balkon of terras, een kleine extra kamer en een eigen voordeur. Verder zijn de woningen gekoppeld aan het zusteroproepsysteem van Beek & Bos.

De aanleunwoningen zijn eigendom van de woningbouwcorporatie Wonen Zuid. Om in aanmerking te komen voor een aanleunwoning verwijzen wij u naar Wonen Zuid. Het is van belang dat u zich hier zelf inschrijft. Maar u dient dit ook te melden bij Beek & Bos, aangezien Beek & Bos de wachtlijst beheert. U kunt op de wachtlijst geplaatst worden indien u op enige wijze zorg of ondersteuning nodig heeft.

Woont u in een aanleunwoning bij ons Zorgcentrum dan kunt u eenvoudig gebruik maken van onze zorg- en dienstverlening. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan onze Thuiszorg, Hulp bij het huishouden, het Restaurant maar ook aan de diverse activiteiten die worden georganiseerd.

 

 

"Het is een groot gemak dat ik vanuit mijn aanleunwoning gebruik kan maken van de diensten van het Zorgcentrum."

Mevrouw van de Heurik
Bewoonster aanleunwoning

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl