Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Aanleunwoningen   

Aan ons Zorgcentrum grenzen 30 aanleunwoningen. Deze woningen zijn op iedere etage direct verbonden met het Zorgcentrum.

Alle woningen zijn geschikt voor 2 personen. De woning heeft een woonkamer/keuken, een aparte slaapkamer, een balkon of terras, een kleine extra kamer en een eigen voordeur. Verder zijn de woningen gekoppeld aan het zusteroproepsysteem van Beek & Bos.

De aanleunwoningen zijn eigendom van de woningbouwcorporatie Wonen Zuid. Om in aanmerking te komen voor een aanleunwoning verwijzen wij u naar de Stichting Wonen Zuid te Roermond. Het is van belang dat u zich zelf hier inschrijft, www.thuisinlimburg.nl. Maar u dient dit ook te melden bij Beek & Bos, aangezien Beek & Bos de wachtlijst beheert. U kunt op de wachtlijst geplaatst worden indien u op enige wijze zorg of ondersteuning nodig heeft.

Woont u in een aanleunwoning bij ons Zorgcentrum dan kunt u eenvoudig gebruik maken van onze zorg- en dienstverlening. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan onze Thuiszorg, het Restaurant, het Servicepakket maar ook aan de diverse activiteiten die worden georganiseerd.