Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Huiskamerproject

Iedere dinsdagmiddag vindt in het restaurant van Beek & Bos het Huiskamerproject plaats. Het Huiskamerproject is bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen uit Heythuysen. Iedere dinsdagmiddag van 14.15 tot 16.45 uur ontmoeten ouderen elkaar en ondernemen zij samen verschillende activiteiten. Ook tijdens de schoolvakanties gaat het Huiskamerproject gewoon door.

De sfeer is gezellig en er is iedere week veel belangstelling. Het is eigenlijk vooral een heel sociaal gebeuren. Het Huiskamerproject wordt gerund door vrijwilligers.

Voor wie?

Het Huiskamerproject is bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen uit Heythuysen vanaf 60 jaar en ouder. Het is prettig om leeftijdsgenoten te ontmoeten tijdens een wekelijks terugkerende middag. Het is de bedoeling om ontspannen een aantal uren samen door te brengen. Iedereen is van harte welkom en deelname is geheel vrijwillig. Uit ervaring is gebleken dat mensen die eenmaal een keer geweest zijn iedere week graag terugkomen.

Activiteiten

Het zijn vooral huiselijke en sociale activiteiten zoals samen koffiedrinken en met elkaar praten maar er worden ook spelletjes gespeeld en creatieve bezigheden aangeboden. Hieronder een opsomming van de diverse activiteiten:

  • koffie-/ theedrinken
  • klaverjassen
  • Amerikaans jokeren
  • kruisjassen
  • rummikub
  • ansichtkaarten maken
  • hardanger (soort borduren)
  • borduren
  • breien

Bovendien staan wij altijd open voor nieuwe initiatieven die de gasten zelf aandragen. Naast deze vaste wekelijkse activiteiten worden er rond o.m. Kerst, Pasen en Carnaval speciale themamiddagen georganiseerd.

Aanmelden

U heeft geen verwijzing of indicatie nodig, en u bent altijd van harte welkom. Het is uiteraard mogelijk om eerst een keer te komen kijken en de sfeer te proeven. U bepaalt altijd zelf of het Huiskamerproject bij u past.

Voor meer informatie en/of aanmelding voor het Huiskamerproject belt u met onze contactpersoon mevrouw Clazien van Mierlo, (0475) 49 19 62 of met de receptie van Beek & Bos: (0475) 39 17 00.

Vervoer

Bent u zelf niet in de gelegenheid om op dinsdagmiddag naar Beek & Bos te komen? Dat is geen probleem. U kunt dit bij ons aangeven en de vrijwilligers van het Huiskamerproject komen u graag thuis ophalen en brengen u aan het einde van de middag ook weer terug.