Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Restaurant    

Het restaurant is toegankelijk voor onze eigen bewoners maar ook voor medewerkers, familie, vrienden en bekenden van de bewoners én juist ook voor senioren die niet in het Zorgcentrum wonen. U bent dagelijks van harte welkom. Ons restaurant is van 9.00 tot 17.30 uur doorlopend geopend. Onze gastvrouwen serveren tussen 12.15 en 13.15 uur de warme maaltijd.

Kleine kaart

Tussen 12.00 en 17.00 uur hebben wij een kleine kaart met daarop o.m. koffie/thee en gebak, dagverse belegde broodjes en soep. Verse bouillon, die bijna 24 uur wordt getrokken met veel vlees, kruiden en groenten, hebben wij voor de bewoners iedere dag vanaf 9.00 uur. Gerechten van de kleine kaart kunt u ook meenemen naar uw appartement.

Heeft u bezoek en wilt u samen een hapje eten? Kom dan gezellig samen naar het restaurant. Onze gastvrouwen zijn altijd aanwezig.

Restaurantservice

U woont niet in het Zorgcentrum maar u wilt wel graag gebruik maken van ons restaurant? Dat kan! In ons restaurant serveren wij dagelijks nieuwe menu’s. U kiest zelf ter plekke wat u wilt eten. U bent voor een warme maaltijd altijd van harte welkom tussen 12.15 en 13.15 uur. Wilt u langdurig of zeer regelmatig gebruik maken van onze restaurantservice? Bespreek dit eenvoudig met een van onze gastvrouwen in het restaurant of informeer bij onze receptie, telefoon: (0475) 39 17 00. Eten doen we iedere dag en wij maken er graag iets lekkers van!

Familiediner

Bent u jarig of heeft u iets anders te vieren? Dan kunt u voor een kleine groep gasten een speciaal diner of warm/koud buffet laten bereiden. Dat kan in het restaurant maar wij hebben daar ook aparte ruimtes voor. Reserveert u dan wel even van te voren bij de receptie?

Welkomstdiner

Voor iedere nieuwe bewoner serveren wij een speciaal welkomstdiner. Samen met drie gasten, die u uiteraard zelf kiest, mag u genieten van een heerlijk diner met een speciaal welkomstdrankje.

U verhuist tenslotte niet iedere dag.

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant!

Petra Beeren (gastvrouw)