Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Faciliteiten

Binnen ons Zorgcentrum bieden wij onze cliënten diverse faciliteiten aan zoals de kapsalon, pedicure, het Twinkeltje, fitness, ontspanning en ruime openingstijden van het restaurant. Hieronder worden deze faciliteiten beschreven.

Kapsalon en pedicure

Op de eerste verdieping van het Zorgcentrum is een kapsalon. De kapsters zijn op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig. De kapsters staan klaar voor onze dames én heren. Bij de pedicure kunt u wekelijks op maandagmiddag en dinsdag terecht. Een afspraak kunt u bij de receptie maken of u belt met (0475) 39 17 00.

Fitness

Op de etages 1 en 2 is er een fitnesshoek. Hier staan onder meer speciale hometrainers. Op de 1e etage staat tevens een voetbalspel.

Tevens wordt er op maandag- en donderdagochtend gymnastiek voor ouderen gegeven door twee medewerkers van Bureau 9.

Restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Een gastvrouw is tot 17.30 uur aanwezig. De koffie staat hier ook altijd voor u klaar! Tevens zijn hier andere warme dranken, frisdrank en diverse versnaperingen en vers gebak te verkrijgen. U bent hier, ook met uw bezoek, van harte welkom. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op het grote terras aan de voorzijde. Tijdens activiteiten is het restaurant ook geopend.

Tussen 12.00 uur en 17.00 uur serveren wij van onze kleine kaart. U kunt dan o.a. vers belegde broodjes bestellen, een tosti of een portie bitterballen.

Tussen 12.15 uur en 13.15 uur kunt u in het restaurant iedere dag terecht voor een warme maaltijd naar keuze. Klik hier voor meer informatie over ons restaurant.

Kapel

Beek & Bos heeft een Rooms-Katholieke signatuur, maar stelt zich open voor alle gezindten.

Op de derde verdieping van ons Zorgcentrum is een kapel. Hier vindt op zondagmorgen om 10.30 uur de Heilige Mis plaats. Ook op andere momenten in de week kunt u hier rust en stilte vinden of een kaars branden.

Wij kunnen een beroep doen op een pastoor en een aantal pastorale vrijwilligers, die zorg dragen voor de geestelijke verzorging van onze bewoners. Binnen het pastoraat staat persoonlijke aandacht voor onze bewoners centraal, ook al bent u niet katholiek of niet kerkelijk gebonden.

Avondwake

Bij het overlijden van een bewoner stelt Beek & Bos aan nabestaanden de kapel beschikbaar. Familie en vrienden kunnen op een persoonlijke en intieme wijze afscheid nemen van hun dierbare tijdens een avondwake.

Beek & Bos heeft een speciale werkgroep van vrijwilligers samengesteld die de avondwake op verzoek verzorgt. Tijdens de avondwake is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke inbreng in lezingen, muziek en gebed door de familie. Indien u een avondwake wilt kunt u dit aangeven aan de medewerkers van de afdeling