Faciliteiten

Binnen ons Zorgcentrum bieden wij onze cliënten diverse faciliteiten aan zoals de kapsalon, pedicure, het Twinkeltje, fitness, ontspanning en ruime openingstijden van het restaurant. Hieronder worden deze faciliteiten beschreven.

Kapsalon en pedicure

Op de eerste verdieping van het Zorgcentrum is een Kapsalon. De dameskapster is op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig. De herenkapper komt iedere tweede maandag van de maand. Bij de pedicure kunt u wekelijks op dinsdag terecht. Een afspraak kunt u bij de receptie maken of u belt met (0475)  39 17 00.

Twinkeltje

Beek & Bos heeft een eigen winkel, genaamd ‘Twinkeltje’. Deze winkel kan vergeleken worden met een kleine buurtwinkel. U kunt hier producten kopen voor de broodmaaltijd. Tevens kunt u in de winkel diverse broodjes, vlaaitjes en gebakjes bestellen.

De winkel verkoopt ook allerlei verzorgingsproducten, streekproducten, dranken en lekkernijen. Mist u een bepaald product in het assortiment, dan kunt u dat melden. Wij zullen alle mogelijkheden onderzoeken om aan uw wensen te voldoen.

Het Twinkeltje is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Fitness

Onder leiding van een aantal ervaren vrijwilligers kunnen de bewoners gebruik maken van de fitnesshoek. Hierin staan speciale hometrainers, een apparaat voor de arm- en schouderspieren en er hangt een televisie met DVD-speler, waarop oefeningen getoond kunnen worden. Iedere maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen zijn de vrijwilligers aanwezig om u te begeleiden tijdens het sporten.

Tevens wordt er iedere donderdagochtend gymnastiek voor ouderen gegeven in het restaurant onder leiding van een ervaren gymlerares.

Restaurant

Het buffet in ons moderne restaurant, is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 20.30 uur. De koffie staat hier altijd voor u klaar! Tevens zijn hier andere warme dranken, frisdrank en diverse versnaperingen en vers gebak te verkrijgen. U bent hier, ook met uw bezoek, van harte welkom. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op het grote terras aan de voorzijde. Tijdens activiteiten is het restaurant ook geopend.

Tussen 12.00 uur en 17.00 uur serveren wij van onze kleine kaart. U kunt dan o.a. vers belegde broodjes bestellen, een tosti of een portie bitterballen.

Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kunt u in het restaurant iedere dag terecht voor een warme maaltijd naar keuze. Klik hier voor meer informatie over ons restaurant.