Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Opleiden

In de gezondheidszorg en ook in Beek & Bos valt altijd wat te leren. We willen ook leren en we moeten ook leren om de best mogelijke zorg aan onze (wijk)bewoners te bieden. Sinds jaar en dag verzorgt Beek & Bos – jaarlijkse – (bij)scholingen  om juist dat belangrijke onderdeel van onze missie ‘goede zorg in professionele handen’ waar te maken. Deze (bij)scholingen kunnen betrekking hebben op een grote verscheidenheid van onderwerpen zoals  mondzorg, dementie, BIG training, BHV, reanimatie, infectiepreventie en ga zo maar door. Deze (bij)scholingen kunnen zowel tijdens fysieke bijeenkomsten in Beek & Bos plaatsvinden (of elders) of via e-learning modules.

In de afgelopen periode zijn aan deze (bij)scholingen ook de zogenaamde masterclasses toegevoegd. Dit zijn bijeenkomsten waarin een collega de overige collega’s informeert over een ontwikkeling of een opleiding die hij of zij bij ons heeft gevolgd bijvoorbeeld over onze robot Maatje, de Wet zorg en dwang, zorg in nuance.

Daarnaast stelt Beek & Bos in samenwerking met het ROC Gilde jaarlijks opleidingsplaatsen BBL niveau 3 IG en niveau 4 IG beschikbaar. Het aantal opleidingsplaatsen groeit ieder jaar. Ook zijn er collega’s die de gelegenheid hebben gekregen om eigen thema- en leertrajecten te ontwikkelen die een bijdrage kunnen leveren aan goede zorg en ondersteuning aan bewoners en familie. Voorbeelden zijn ons muziekwaterbed, ontspannen met oliën, onze mantelzorgcoach, de trainers van de VR brillen.

Al met al … wij vinden op Beek & Bos opleiden belangrijk. Opleiden houdt ons jong, veerkrachtig en geeft beweging. Wij willen medewerkers graag het beste bieden en het beste uit medewerkers halen.

Wil je meer weten over onze opleidingsmogelijkheden kom langs en/of neem contact op met onze praktijkopleider Wilma Sillekens. Bel voor informatie (0475) 391700.

Ik bied graag een luisterend oor voor de collega in opleiding en samen streven wij naar een zo prettig mogelijke leeromgeving.

Wilma Sillekens (praktijkopleider)