Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Verpleegzorg

U heeft een indicatie om te mogen verhuizen naar ons Zorgcentrum. Zodra er een appartement vrij is en u staat bovenaan de wachtlijst wordt u gebeld en kan uw verhuizing worden voorbereid. Samen met u, uw familie en vrienden zullen wij dit in goede banen leiden.

In ons Zorgcentrum krijgt u zorg op maat geboden. De verzorgenden maken hierover afspraken met u. Deze afspraken worden vastgelegd in het elektronisch cliëntendossier (ECD). De zorg die u ontvangt is afhankelijk van uw zorgzwaartepakket. Mocht uw persoonlijke situatie veranderen dan passen wij de zorg hier uiteraard weer op aan.

U en/of uw vertegenwoordiger kan meekijken in het zorgdossier via Carenzorgt. Uw vertegenwoordiger kan op deze manier makkelijk op de hoogte blijven hoe het met u gaat en bijvoorbeeld zien welke afspraken er zijn gemaakt.

Onze medewerkers worden ondersteund door vrijwilligers maar wij doen ook een beroep op de mantelzorg. Dat is de zorg die door uw familie en vrienden geboden wordt. We spreken samen af wat de bijdrage van mantelzorgers kan zijn. Dit kan variëren van ondersteuning bij het op orde houden van het appartement tot en met assisteren bij activiteiten. Wij realiseren ons dat dat niet altijd voor iedereen mogelijk is, daar houden wij rekening mee.

Als teamleider hou ik ervan om duidelijk en transparant te zijn, samen kom je een heel eind!

Naftalie Nussy (teamleider afd.0)