Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Dagbesteding bij Beek & Bos

Dagbesteding

Voor de deelnemers van onze dagbesteding creëren we een gezellige sfeer en een fijne dag. Op alle dagen van de week, behalve op vrijdag en zondag, organiseren wij dagbesteding. We bieden structuur en activiteiten aan zowel in groepsverband als op individueel niveau. 

We halen u thuis op

Deelnemers worden ’s morgens thuis opgehaald en aan het eind van de middag weer veilig thuisgebracht. Onze medewerkers worden ondersteund door vrijwilligers. Als mensen verder weg wonen, doen we dat met onze eigen bus. We organiseren hier dagbesteding voor ouderen die nog zelfstandig wonen. Ze beleven hier een gezellige dag. Dat doen we met een groep van ongeveer 12 deelnemers. In de ochtend beginnen we met een kop koffie, thee of een heerlijke kop bouillon. We nemen het programma van de dag door en eventueel het nieuws. We kijken naar wat iemand graag wil. En we proberen aan te sluiten bij de interesses van de deelnemers. Dat kan een groepsactiviteit zijn zoals ‘samen bewegen’, een spel spelen of een cake bakken. Maar we doen ook een-op-een activiteiten. Zoals een tochtje op de duofiets, muziek luisteren of een praatje of wandeling maken in onze tuin. Onder het motto ‘niets moet en alles mag’. Waarbij de een het prettig vindt om wat structuur te krijgen en de ander de dag een eigen invulling geeft. Heel ongedwongen.

Op alle dagen van de week, behalve op vrijdag en zondag, wordt er van 9.30 tot 16.00 uur dagbesteding georganiseerd bij Beek & Bos in Heythuysen. En op woensdag in de Horst in Haelen. Wilt u meer weten of wilt u eens een ochtend komen kijken? U bent van harte welkom! Neemt u contact met ons op voor een afspraak? 

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Dorien Billekens (medewerker dagbesteding)