Ontspanning

Het welzijn van onze bewoners vinden wij enorm belangrijk. In de dagelijkse verzorging hebben wij hier voortdurend aandacht voor, maar ook door het aanbieden van diverse ontspannende activiteiten. Vaak vinden deze activiteiten plaats in het restaurant. Aan feesten zoals Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar, Carnaval en Pasen wordt speciale aandacht gegeven. De activiteiten worden ruimschoots van tevoren bekend gemaakt en staan ook bij welzijnsactiviteiten op deze website. Speciale activiteiten worden bovendien via de Kabelkrant op de televisie uitgezonden.

Iedere week zijn er een aantal terugkerende activiteiten, zoals bijvoorbeeld de kaartavonden, de kienmiddag, de manicure-ochtend en het huiskamerproject. Natuurlijk wordt er ook aandacht geschonken aan het uitoefenen van verschillende hobby’s, zoals handwerken, (zijde)schilderen, timmeren, tuinieren en koken.

Beek & Bos bezit een speciale rolstoelfiets. Daarnaast hebben we ook een duofiets. Deze fiets heeft een elektrisch motortje en hierop kan men met twee personen naast elkaar zitten. Indien u interesse heeft om lekker naar buiten te gaan op een van deze fietsen kunt u dit kenbaar maken bij de receptie. Speciaal geselecteerde vrijwilligers gaan graag met u fietsen.

Jaarlijks organiseert de vakantiewerkgroep een vakantie voor bewoners. Bewoners die graag met medebewoners op vakantie willen kunnen zich hiervoor opgeven. Ieder jaar ontvangen onze bewoners een uitnodigingsbrief voor deze vakantie.