sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Vrijwilligers

Ons Zorgcentrum kent een grote vrijwilligersorganisatie. Op dit moment zijn er circa 125 vrijwilligers werkzaam. De vrijwilligers worden op diverse terreinen binnen de organisatie ingezet.
Het is van belang dat we een duidelijk onderscheid maken tussen vrijwilligers en betaalde beroepskrachten. Vrijwilligerswerk is weliswaar onverplicht maar niet vrijblijvend. Daarom worden er afspraken gemaakt met de vrijwilliger die we vastleggen in een samenwerkingsovereenkomst. Deze overeenkomst zorgt voor duidelijkheid voor zowel de vrijwilliger als voor Beek & Bos.

Vrijwilligers zijn niet weg te denken uit onze organisatie! Wij waarderen het dan ook enorm wanneer u die extra zorg aan onze bewoners wilt geven. De begeleiding van de vrijwilligers bij Beek & Bos is in handen van de vrijwilligerscoördinator. Als u zich aanmeldt als vrijwilliger wordt u door de coördinator uitgenodigd voor een gesprek, waarin de diverse mogelijkheden worden besproken. Elke vrijwilliger krijgt een proefperiode. Aan het eind van de proefperiode vindt er een evaluatiegesprek plaats. Als zowel de vrijwilliger als Beek & Bos tevreden zijn over de samenwerking, wordt de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Wij hebben een gestructureerde vrijwilligersorganisatie waardoor het vrijwilligerswerk bij ons goed geregeld is. Dat is een goede zaak voor onze bewoners, ons Zorgcentrum en onze vrijwilligers!

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij Beek & Bos? Voor meer informatie of de brochure Vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met Ingrid van Bogget, onze vrijwilligerscoördinator via het contactformulier of u belt met (0475) 39 17 00.

Vacatures vrijwilligers

"Betekent u graag iets voor de oudere medemens? Dan is vrijwilligerswerk bij Beek & Bos vast iets voor u!"

Ingrid van Bogget
Vrijwilligerscoördinator

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl