Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Mantelzorgcoach     

De mantelzorgcoach (hierna mantelzorgondersteuner) begeleidt familie in het proces van achteruitgang van hun dierbare. Zij geeft uitleg over het ziektebeeld van de bewoner en wat het met eenieder doet. Zij biedt een luisterend oor in het gemis, het verdriet of het schuldgevoel. Erkennen en uitspreken dat het zwaar kan zijn, het samen zoeken naar mogelijke oplossingen (hoe klein ook) en accepteren. 

Onze mantelzorgondersteuner, Doritha Vossen kunt u bereiken via de receptie of een medewerker van het zorgteam op de afdeling. U kunt ook rechtstreeks met de mantelzorgondersteuner contact opnemen via haar mobiele telefoonnummer 0657068273. Mocht u Doritha niet meteen bereiken, spreek dan een bericht in. Zij neemt vervolgens contact met u op. 

De gesprekken met de mantelzorgondersteuner zijn altijd vertrouwelijk. Natuurlijk kunt u ook gezamenlijk afspraken maken om informatie te delen met anderen. Een gesprek met de mantelzorgondersteuner kan op Beek & Bos plaatsvinden maar desgewenst ook bij u thuis.

Zo’n gesprek kan eenmalig zijn of indien gewenst kunnen meerdere gesprekken plaatsvinden. Dat is afhankelijk van uw wensen.

De mantelzorgondersteuner kan u ook behulpzaam bij leesmateriaal over dementie. Wij hebben bijvoorbeeld informatie en boeken in huis die u kunt lenen.

Verder organiseert Doritha ook familiebijeenkomsten voor mantelzorgers. Tijdens deze familiebijeenkomsten kunnen één of meerdere thema’s worden besproken.