Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Mantelzorgcoach     

De mantelzorgcoaches (hierna mantelzorgondersteuners) begeleiden familie in het proces van achteruitgang van hun dierbare. Zij geven uitleg over het ziektebeeld van de bewoner en wat het met eenieder doet. Zij bieden een luisterend oor in het gemis, het verdriet of het schuldgevoel. Erkennen en uitspreken dat het zwaar kan zijn, het samen zoeken naar mogelijke oplossingen (hoe klein ook) en accepteren. 

Onze mantelzorgondersteuners, Doritha Vossen en Marieke Derksen kunt u bereiken via de receptie of een medewerker van het zorgteam op de afdeling. U kunt ook rechtstreeks met de mantelzorgondersteuners contact opnemen via hun mobiele telefoonnummer 0657068273. Mocht u Doritha en Marieke niet meteen bereiken, spreek dan een bericht in. Zij nemen vervolgens contact met u op. 

De gesprekken met de mantelzorgondersteuners zijn altijd vertrouwelijk. Natuurlijk kunt u ook gezamenlijk afspraken maken om informatie te delen met anderen. Een gesprek met de mantelzorgondersteuners kan op Beek & Bos plaatsvinden maar desgewenst ook bij u thuis.

Zo’n gesprek kan eenmalig zijn of indien gewenst kunnen meerdere gesprekken plaatsvinden. Dat is afhankelijk van uw wensen.

De mantelzorgondersteuners kunnen u ook behulpzaam bij leesmateriaal over dementie. Wij hebben bijvoorbeeld informatie en boeken in huis die u kunt lenen.

Verder organiseren Doritha en Marieke ook familiebijeenkomsten voor mantelzorgers. Tijdens deze familiebijeenkomsten kunnen één of meerdere thema’s worden besproken.

 

Natuurlijk zijn wij er voor de bewoners maar het is fijn om er ook voor de mantelzorgers te zijn!

Marieke Derksen (mantelzorgondersteuner)