Uw appartement

Wonen bij Beek & Bos houdt in dat u binnen ons Zorgcentrum uw eigen appartement heeft. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. U kunt uw appartement naar eigen smaak inrichten en stofferen. Voor zover mogelijk kunt u uw eigen meubilair mee verhuizen. In ieder appartement staat een compleet hoog-laagbed in houten uitvoering. U hoeft dus geen eigen bed mee te verhuizen. In de badkamer staat een douchestoel die u zo nodig kunt gebruiken. In de badkamer is een kastje voor handdoeken etc. aanwezig.

Ieder appartement is voorzien van een keukenblok met aanrecht, koelkast en diverse kastjes. Wij verzoeken u een goed koffiezetapparaat en/of waterkoker neer te zetten. Om brandveiligheidsredenen zijn alleen de door Beek & Bos verstrekte kookplaatjes toegestaan (kosteloos).

In het appartement zijn aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. De telefoonaansluiting kunt u bij de zorgmanager aanvragen. Beek & Bos rekent de kosten met u af. Deze zijn vergelijkbaar met de tarieven van de KPN. Wilt u de Kabelkrant van Beek & Bos ontvangen, dit is kanaal 991. Zo kunt u bijvoorbeeld zondags de Heilige Mis, die rechtstreeks vanuit de kapel wordt uitgezonden, volgen. Op de Kabelkrant vindt u ook diverse mededelingen omtrent activiteiten die in Zorgcentrum plaatsvinden.

Ventilatie van de appartementen is geregeld middels een centraal afzuig- en luchtverversingssysteem.

Uiteraard mag u diverse wanddecoraties zoals foto's en dergelijke ophangen. Neemt u vooraf even contact op met onze technische dienst.

Wij beschikken ook over een logeerkamer met ontbijtservice. De logeerkamer kunt u bij onze receptie reserveren (telefoon (0475) 39 17 00). Wij kunnen ook een logeerbed, inclusief kussen en dekbed, op uw appartement plaatsen. Wij zorgen ook voor het linnengoed.

Huisdieren zijn in het Zorgcentrum toegestaan mits u deze zelf kunt verzorgen. Dit moet altijd voor de verhuizing naar ons Zorgcentrum goed worden besproken. Bezoekers met huisdieren zijn welkom. Wij verzoeken u om tijdens de maaltijd niet met honden naar het restaurant te gaan.