Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Uw appartement

Wonen bij Beek & Bos houdt in dat u binnen ons Zorgcentrum uw eigen appartement heeft. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. U kunt uw appartement naar eigen smaak inrichten en stofferen. Voor zover mogelijk kunt u uw eigen meubilair mee verhuizen. In ieder appartement staat een compleet hoog-laagbed in houten uitvoering. U hoeft dus geen eigen bed mee te verhuizen. In de badkamer staat een douchestoel die u zo nodig kunt gebruiken. In de badkamer is een kastje voor handdoeken en toiletartikelen aanwezig.

Ieder appartement is voorzien van een keukenblok met aanrecht, koelkast en diverse kastjes. In het appartement zijn aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. De telefoonaansluiting kunt u via Ziggo afsluiten, uitgebreide informatie hierover is terug te vinden op een formulier in de inwoonmap. Wilt u de Kabelkrant van Beek & Bos ontvangen, dit is kanaal 991. Zo kunt u bijvoorbeeld zondags de Heilige Mis, die rechtstreeks vanuit de kapel wordt uitgezonden, volgen. Op de Kabelkrant vindt u ook diverse mededelingen omtrent activiteiten die in Zorgcentrum plaatsvinden.

Ventilatie van de appartementen is geregeld middels een centraal afzuig- en luchtverversingssysteem.

Uiteraard mag u diverse wanddecoraties zoals foto's en dergelijke ophangen. Neemt u vooraf even contact op met onze technische dienst.

Wij beschikken ook over een logeerkamer met ontbijtservice. De logeerkamer kunt u bij onze receptie reserveren (telefoon (0475) 39 17 00). Wij kunnen ook een logeerbed, inclusief kussen en dekbed, op uw appartement plaatsen. Wij zorgen ook voor het linnengoed.

Huisdieren zijn in het Zorgcentrum toegestaan als u deze geheel zelf kunt verzorgen. Dit moet altijd voor de verhuizing naar ons Zorgcentrum goed worden besproken. Bezoekers met huisdieren zijn welkom. Wij verzoeken u om tijdens de maaltijd niet met dieren naar het restaurant te gaan.

Huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke medewerkers zorgen er voor dat uw appartement schoon blijft. Dit gebeurt in overleg 1 keer per week. Indien nodig wordt er door de verzorgende extra schoongemaakt. Beek & Bos verstrekt bedden- en linnengoed en handdoeken. Dit wassen wij voor u. De reiniging van uw onder- en bovenkleding dient u zelf te verzorgen. U kunt in overleg met uw familie besluiten om dit door een externe wasserij te laten doen. Dit dient u zelf te regelen.