Uw appartement

Wonen bij Beek & Bos houdt in dat u binnen ons Zorgcentrum uw eigen appartement heeft. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. U kunt uw appartement naar eigen smaak inrichten en stofferen. Voor zover mogelijk kunt u uw eigen meubilair mee verhuizen. In ieder appartement staat een compleet hoog-laagbed in houten uitvoering. U hoeft dus geen eigen bed mee te verhuizen. In de badkamer staat een douchestoel die u zo nodig kunt gebruiken. In de badkamer is een kastje voor handdoeken etc. aanwezig.

Ieder appartement is voorzien van een keukenblok met aanrecht, koelkast (met vriesvak) en diverse kastjes. Wij verzoeken u een goed koffiezetapparaat en/of waterkoker neer te zetten. Om brandveiligheidsredenen zijn alleen de door Beek & Bos verstrekte kookplaatjes toegestaan. (kosteloos)

In het appartement zijn aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. De telefoonaansluiting kunt u bij de zorgmanager aanvragen. Beek & Bos rekent de kosten met u af. Deze zijn vergelijkbaar met de tarieven van de KPN. Wilt u de Kabelkrant van Beek & Bos ontvangen, dan kunt u kanaal 8 (of 0) hierop instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld zondags de Heilige Mis, die rechtstreeks vanuit de kapel wordt uitgezonden, volgen. Op de Kabelkrant vindt u ook diverse mededelingen omtrent activiteiten die in Zorgcentrum plaatsvinden.

Ventilatie van de appartementen is geregeld middels een centraal afzuig- en luchtverversingssysteem.

Uiteraard mag u diverse wanddecoraties zoals foto's en dergelijke ophangen. Neemt u vooraf even contact op met onze technische dienst.

Wij beschikken ook over een logeerkamer met ontbijtservice. De logeerkamer kunt u bij onze receptie reserveren (telefoon (0475) 39 17 00). Wij kunnen ook een logeerbed, inclusief kussen en dekbed, op uw appartement plaatsen. Voor het linnengoed dient u zelf te zorgen.

Huisdieren zijn in het Zorgcentrum niet toegestaan behalve een vogel of vissen. Deze dient u wel zelf te verzorgen. Bezoekers met huisdieren zijn welkom. Wij verzoeken u om tijdens de maaltijd niet met honden naar het restaurant te gaan.