Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Tafeltje-dek-je         

Dagelijks een verse gezonde warme maaltijd bereiden is niet altijd vanzelfsprekend. Door hoge leeftijd, een ziekte, een operatie of een andere (tijdelijke) beperking, kan het zijn dat u hulp nodig heeft. Door ondersteuning van Tafeltje-dek-je heeft u de mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen in uw eigen omgeving. Bovendien is deze vorm van maaltijdvoorziening een uitkomst om de mantelzorger te ontlasten.

Een verse warme maaltijd

De maaltijden worden iedere dag vers bereid in onze eigen keuken en we werken met een keuzemenu. U kunt altijd kiezen uit 2 of 3 soorten soep, een hoofdgerecht met verschillende verse groenten en u kunt kiezen uit diverse soorten vlees of vis. Beek & Bos houdt bij de samenstelling van het menu rekening met mogelijke individuele wensen. Zoals bijvoorbeeld dieetgerechten of voedingsmiddelen die u om medische redenen niet mag eten. De maaltijd wordt dagelijks rond 12.00 uur warm bezorgd in een speciale warmhoudkoffer. U hoeft dus alleen maar de tafel te dekken, uit te pakken en u kunt gaan eten! Zo nodig helpt onze bezorger u hierbij. De minimale afname per week is 3 keer.

 

Contact en aanmelden

Proteion Welzijn uit Horn regelt de deelname, verspreiding en betaling van de Tafeltje-dek-je maaltijden. Het is mogelijk om Tafeltje-dek-je zowel tijdelijk als langdurig aan te vragen.

Indien u of een familielid interesse heeft in deelname, kunt u contact opnemen met Tafeltje-dek-je, telefoonnummer 06 - 52 66 95 73 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur) of per e-mail: tafeltjedekje@proteion.nl. Wilt u het eerst een keer proberen? Dat kan, wij komen u graag ter kennismaking een heerlijke verse warme maaltijd thuisbrengen. 

Eet smakelijk!

Het is fijn om af en toe ontlast te worden om zelf niet te hoeven koken. Er is gelukkig veel variatie en het is ook nog eens heerlijk.

Mw. Crommentuijn (aanleunbewoner)