sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Tafeltje-dek-je

Dagelijks een verse gezonde warme maaltijd bereiden is niet altijd vanzelfsprekend. Door hoge leeftijd, een ziekte, een operatie of een andere (tijdelijke) beperking, kan het zijn dat u hulp nodig heeft. Door ondersteuning van Tafeltje-dek-je heeft u de mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen in uw eigen omgeving. Bovendien is deze vorm van maaltijdvoorziening een uitkomst om de mantelzorger te ontlasten.

Wilt u het eerst een keer proberen? Dat kan, wij komen u graag ter kennismaking een heerlijke verse warme maaltijd thuisbrengen.

Een verse warme maaltijd

De maaltijden worden iedere dag vers bereid in onze eigen keuken en we werken met een keuzemenu. U kunt altijd kiezen uit 2 of 3 soorten soep, een hoofdgerecht met verschillende verse groenten en u kunt kiezen uit diverse soorten vlees of vis. Beek & Bos houdt bij de samenstelling van het menu rekening met mogelijke individuele wensen. Zoals bijvoorbeeld dieetgerechten of voedingsmiddelen die u om medische redenen niet mag eten. De maaltijd wordt dagelijks rond 12.00 uur warm bezorgd in een speciale warmhoudkoffer. U hoeft dus alleen maar de tafel te dekken, uit te pakken en u kunt gaan eten! Zo nodig helpt onze bezorger u hierbij. De minimale afname per week is 3 keer.

Contact een aanmelden

Proteion Welzijn uit Horn regelt de deelname, verspreiding en betaling van de Tafeltje-dek-je maaltijden. Het is mogelijk om Tafeltje-dek-je zowel tijdelijk als langdurig aan te vragen.
Indien u of een familielid interesse heeft in deelname, kunt u contact opnemen met Tafeltje-dek-je, telefoonnummer 06 - 52 66 95 73 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur) of per e-mail: tafeltjedekje@proteion.nl.

Eet smakelijk!

"De warme maaltijd is belangrijk maar nog meer het dagelijks terugkerend contact."

Nellie Jansen
Bezorgster Tafeltje-dek-je

 

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl