Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Welkom
bij Beek & Bos

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Contact opnemen

Werken & leren bij Beek & Bos

Hier kom je echt aan zorgen toe!

Bij Beek & Bos werken ruim 240 medewerkers. De sfeer is ongedwongen en de meeste collega’s kennen elkaar ook bij de voornaam. Wij zijn een kleine veerkrachtige organisatie met alle voordelen van dien! Huiselijke sfeer, een warm welkom, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn onze kernbegrippen. Dat geldt niet alleen voor onze bewoners maar ook voor onze medewerkers!

Werken en leren bij Beek & Bos

Zorgcentrum Beek & Bos is een zelfstandig Zorgcentrum in Heythuysen. Wij zijn een kleine veerkrachtige organisatie met alle voordelen van dien! Huiselijke sfeer, een warm welkom, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn onze kernbegrippen. Dat geldt niet alleen voor onze bewoners maar ook voor onze medewerkers!

Bij Beek & Bos werken ruim 240 medewerkers. Een groot aantal van hen heeft een parttime dienstverband. De groep verzorgenden is het grootst. Naast de verzorgenden wordt er gewerkt met EVV’ers en zijn er verpleegkundigen met speciale aandachtsgebieden. Overige medewerkers zijn actief bij de receptie/administratie, in de keuken, het restaurant, de huishoudelijke en technische dienst. Het managementteam van Beek & Bos bestaat uit 3 personen. Regelmatig hebben wij vacatures, deze publiceren wij altijd op onze website.

De meeste medewerkers in de zorg hebben een diploma op kwalificatieniveau 3. Maar ook medewerkers van niveau 2 zijn van harte welkom. Beek & Bos steekt veel energie in opleiden. Jaarlijks stelt Zorgcentrum Beek & Bos meerdere opleidingsplaatsen beschikbaar in samenwerking met Gilde opleidingen waaronder BBL niveau 3 IG en niveau 4 VP.

Om ervoor te zorgen dat de medewerkers goed op hun taak zijn en blijven toegerust wordt er jaarlijks scholing en training geboden op verschillende onderdelen.

Aan werknemers van Beek & Bos wordt een baan geboden waarin zelfstandig werken vanzelfsprekend is, eigen inbreng gewaardeerd wordt en een gezellige werksfeer heerst. Een kwalitatief hoogstaande zorgverlening wordt hierdoor bereikt. Er is een actieve personeelsvereniging en jaarlijks worden diverse activiteiten en festiviteiten voor en door de medewerkers georganiseerd.

Onze vacatures

Deel jij onze passie voor de zorg?