sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Bewoners Beek en Bos beleven plezier op de kermis!

woensdag 18 september 2019

Het is inmiddels een jarenlange traditie: op kermismaandag gaan de bewoners van Beek en Bos samen naar ‘De Heytser Kermis’! Een groep van 50 bewoners maakte met medewerkers, familie en vrijwilligers een rondje langs alle attracties. De botsauto’s waren favoriet en even het domein van Beek en Bos. Speciaal voor de bewoners werd de muziek wat zachter gezet en reden de botsauto’s wat minder hard. De bewoners genoten zichtbaar van de gezellige ouderwetse kermissfeer.

Kermisuitje populair

Voor veel bewoners van Beek en Bos is het kermisbezoek een populair uitje. Het zorgcentrum maakt er altijd een feestelijke middag van. De middag begon met vlaai en koffie voor iedereen in het restaurant van Beek en Bos. De stemming zat er meteen goed in. Daarna vertrok het gezelschap richting de kermis in het centrum van het dorp. De mensen genoten van de sfeer rond de carrousel, de snoepkraam en de botsauto’s. Terwijl sommigen nog in een attractie stapten, was het voor anderen weer een plezier om er naar te kijken. Na afloop stond er in het restaurant een heerlijk kermisbuffet klaar met koude schotel en broodjes warm vlees. Wat Beek en Bos betreft is de kermis een mooi moment om de bewoners eens extra te verwennen!

 

 

 

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl