sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Mannengroep Beek & Bos zat op de eerste rij bij landskampioen PSV!

donderdag 12 mei 2016

Op 1 mei was de mannengroep van Beek & Bos getuige van een prachtige wedstrijd PSV-Cambuur in het Philipsstadion in Eindhoven. Maar liefst 8 keer kon er gejuicht worden tijdens een zinderende wedstrijd die eindigde met een prachtige eindstand: 6-2. Niemand wist op dat moment nog dat PSV een week later landskampioen zou worden. Met terugwerkende kracht maakt dat het meemaken van deze wedstrijd van PSV nog specialer!

Grote wens

Iedere week komt een groep mannen samen tijdens het koffie-uurtje in het zorgcentrum. Onder het genot van een kop koffie wordt er over van alles gepraat en uiteraard gaat het vaak over voetbal. Een van de heren gaf een keer aan dat hij nog nooit een wedstrijd in een groot stadion had meegemaakt. Zo ontstond het idee om samen naar PSV te gaan. Niet veel later was het zover.

Op de eerste rij

Onder begeleiding van een aantal medewerkers en vrijwilligers toog de groep van 8 mannen met de rolstoelbus van Beek & Bos naar Eindhoven. De heren kregen een perfecte plek direct aan het veld en de wedstrijd was nog maar net begonnen of er vielen al drie goals. Wat een belevenis, ook voor de heer Heber, de enige Ajacied van het gezelschap: “Het was een hele ervaring om mee te maken, maar het was wel koud, en wat kunnen die voetbalfans schreeuwen.”

Succes

“Dit bezoek aan een voetbalwedstrijd was echt een succes en zullen we in de toekomst zeker nog eens gaan doen”, zegt Thijs van den Schoor, directeur van Beek & Bos.

 

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl