sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Mevrouw Wilms-Segers viert 100e verjaardag bij Beek & Bos

vrijdag 15 januari 2016

Tijdens een feestelijke receptie in het restaurant van Zorgcentrum Beek & Bos vierde mevrouw Wilms-Segers op vrijdag 15 januari haar 100e verjaardag. Met felicitaties van Thijs van den Schoor, directeur van Beek & Bos, en burgemeester Arno Verhoeven van de gemeente Leudal, stond mevrouw Wilms in het middelpunt van de belangstelling. Mevrouw Wilms is nog altijd jong van geest en bijzonder charmant. Ze is tot op hoge leeftijd erg vitaal en straalt dat nog altijd uit. Mooie kleding en een verzorgd uiterlijk horen daarbij. Daarom kozen dochter Margôt en kleindochter Nicole ook voor deze speciale dag een nieuwe outfit voor haar. Later op de dag vierde de familie nog een feestje in kleine kring.

Koninklijke onderscheiding

Als jongste van vijf kinderen groeide mevrouw Wilms op in Panningen. Ook toen ze trouwde met Jo Wilms, bleef ze in haar geliefde Panningen wonen. Samen kregen ze vier kinderen. Nadat ze op 62-jarige leeftijd weduwe werd heeft ze zich ruim 33 jaar ingezet als vrijwilligster in Venlo. Eerst bij Verpleeghuis St. Martinus en later als gastdame in het Viecuri Ziekenhuis. Voor haar waardevolle bijdrage aan het welzijn van vele mensen heeft zij in 2004 een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze is lief en zorgzaam én altijd in voor een grap. Bijna alle 12 kleinkinderen en 17 achterkleinkinderen herinneren zich levendig dat ze tot op 95-jarige leeftijd van de trapleuning in haar huis roetsjte!

Zorgen voor anderen

Mevrouw Wilms heeft haar leven lang met liefde voor anderen gezorgd. Ze had de zorg voor een groot gezin met een inwonende moeder en zus. Maar niets was haar te veel. Met een onverstoorbaar humeur en tomeloze inzet wist ze menigeen voor zich te winnen. Nam ze de bus naar Venlo, dan stopte de chauffeur speciaal voor haar vlakbij haar huis.

Zorgcentrum Beek & Bos

Tot 2013 heeft mevrouw Wilms zelfstandig gewoond. Sindsdien woont zij in Beek & Bos, dat voor haar aanvoelt als een tweede thuis. ‘Beek & Bos is als een warme deken’, vertelt haar dochter Margôt. ‘Er is altijd iemand met een luisterend oor en dat is erg waardevol.’

‘Haar geheim is dat ze jong van geest en modern van opvatting is gebleven’, vult kleindochter Nicole aan. ‘Tot op de dag van vandaag kunnen we alles met haar delen. We hopen haar nog lang in ons midden te hebben.’

 

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl