sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Onze website is vanaf nu responsive

donderdag 28 april 2016

De website van Beek & Bos is de afgelopen weken op de achtergrond naar een compleet responsive website omgebouwd. Wat houdt dat in, vraagt u zich wellicht af? Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop u de website bekijkt. Of dit nu een smartphone, tablet of PC is, de website blijft overzichtelijk en vooral goed leesbaar. Bovendien worden we zo goed gevonden want Google is dol op responsive websites!

Handige indeling

Het is tegenwoordig een gegeven dat steeds meer mensen met hun smartphone of tablet een website opzoeken. Een ontwikkeling waar wij als Beek & Bos natuurlijk ook in mee willen gaan. Daarom is de website verbouwd. Het ontwerp en uitstraling zijn gelijk gebleven. Pas als u onze website op uw telefoon of tablet bekijkt zult u een verschil zien. Wat dan vooral opvalt is de handige en overzichtelijke indeling. Wij vinden het een verbetering en we zijn ook weer helemaal up to date!

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl