sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Open Dag bij Beek & Bos op zaterdagmiddag 22 september

woensdag 05 september 2018

Iedere twee jaar organiseert Zorgcentrum Beek & Bos een Open Dag. Op zaterdag 22 september is het weer zover en staan de deuren, aan de L’Unionlaan 1 in Heythuysen, weer open. Van 14.00 tot 17.00 uur zijn toekomstige bewoners en medewerkers, familieleden, buurtbewoners, dorpsgenoten en andere belangstellenden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Zo kunt u eens kijken in de moderne keuken, in een van de nieuwe Hoeskamers en op de verschillende afdelingen. In het restaurant ontvangen de gastvrouwen u van harte met een kop koffie en een heerlijk stukje vlaai. De medewerkers van het Zorgcentrum staan voor u klaar! Met de Open Dag sluit het zorgcentrum een feestweek af waarin het 60-jarig bestaan van Beek & Bos is gevierd.

Dementiezorg steeds belangrijker

Het aantal bewoners met dementie neemt toe en daar wordt de zorg op aangepast. De medewerkers zijn hierin extra geschoold en er zijn gezellige huiskamers gecreëerd waar mensen samen de dag door brengen. Tijdens de Open Dag kunt u deze nieuwe Hoeskamers bezoeken en vertellen medewerkers u graag meer over de dementiezorg binnen Beek & Bos. En kijkt u ook eens rond in de riante ruimte voor Dagverzorging. Door de week en zelfs in het weekend kunnen mensen bij Beek & Bos terecht voor Dagverzorging. In het Zorgcentrum is hier eveneens een gezellige en sfeervolle huiskamer voor ingericht.

Informatiestands

Op 22 september staan er diverse marktkraampjes. Hier vindt u informatie en flyers over de verschillende diensten van Beek & Bos zoals Wonen, Thuiszorg, Dagbesteding en Lekker Eten. Daarnaast wordt u geïnformeerd over vrijwilligerswerk en over het Huiskamerproject.

Werken bij Beek & Bos

In het kader van de extra Verpleeghuismiddelen die de overheid beschikbaar stelt, zijn wij op dit moment op zoek naar gemotiveerde verzorgenden en verpleegkundigen. Heb jij belangstelling, wandel dan ook eens binnen tijdens de Open Dag. We vertellen je graag meer!

Tot ziens bij Beek & Bos!

 

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl