sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Prins Jan I van Beek & Bos uitgeroepen tijdens Bonte Avond

donderdag 28 januari 2016

In nauwe samenwerking met Vastelaovesvereniging De Kwakkert organiseerde Beek & Bos een mini Bonte Avond in het Zorgcentrum in Heythuysen. Woensdagavond 27 januari togen Prins Niels I, Jeugdprins Jente I en Vorst Toine I van De Kwakkert, met hun gevolg naar Beek & Bos. In het grootste geheim was het uitroepen van de prins van Beek & Bos voorbereid. Rond half acht nam de spanning toe en had de presentator van de avond, Paul Raemakers, de eer om Prins Jan I van Beek & Bos te mogen uitroepen. Wat een verrassing, zelfs voor zijn eigen vrouw Mia! Na dit hoogtepunt waren er nog diverse optredens van de Tover F-jes, Jeugdprins Jente I en zijn adjudanten Anke en Jade, Har & Elly, Lars van Roy en ‘Nieks meer aan doon’. De Prinselijke hofkapel zorgde voor een vrolijke muzikale omlijsting.


Prins Jan I omringd door zijn vrouw Mia en adjudante dochter Marij

Prins Jan I

De kersverse prins is geboren en getogen in Baexem en werkte vroeger bij de Mulder waar hij kolen, stro en meel rondbracht. Later heeft hij nog bij de gemeente gewerkt. Met zijn dochter Marij als adjudante aan zijn zijde las hij zijn proclamatie met verve voor. Prins Jan I woont heel graag op Beek & Bos en is daarom toch nog op zijn 87e een Kwakkert geworden. Maar met zijn lijfspreuk: Plekplaoster in hert en niere, kaarte det hooft mich hiej nemes mieer te lieere, blijft hij zijn Baexem trouw.

Vastelaovendj same

Onder het motto Vastelaovendj same viert Beek & Bos samen met bewoners, medewerkers en De Kwakkert ieder jaar carnaval. ‘Carnaval zit ons hier in de genen’, sprak Mariëlle Tijssen zorgmanager van Beek & Bos, aan het slot van de avond. ‘Wij zijn echt heel  blij met de betrokkenheid van De Kwakkert. Het is geweldig dat we er samen ieder jaar weer in slagen een bonte avond, mét een eigen prins of prinses, te organiseren.’

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl