sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Prinses Annie I van Beek & Bos

donderdag 01 februari 2018

Feestelijke mini Bonte Avond in het zorgcentrum

Het is inmiddels een mooie traditie dat er tijdens de jaarlijkse mini Bonte Avond in Zorgcentrum Beek & Bos in Heythuysen een prins of prinses wordt uitgeroepen. Dit jaar is het prinses Annie I die met de scepter zwaait. Prinses Annie is een Kwakkert in hart en nieren. Haar wieg stond 91 jaar geleden op de Heitser Hei. In haar proclamatie laat prinses Annie I weten dat ze van kaarten, kienen en schilderen houdt en om een praatje zit ze nooit verlegen. Vandaar ook haar spreuk:

“Loupe geit neet mieer zo good,
 mer spraeke det zitj mich in ut blood”


Aan het begin van de avond werd prinses Annie I van Beek & Bos uitgeroepen. Als verrassing had haar familie een lied voor haar gemaakt. De kersverse prinses werd meteen uitbundig toegezongen.


Prinses Annie I met haar adjudanten. Links zoon Leo en rechts schoonzoon Jos.

Mini Bonte Avond

Net als in voorgaande jaren werd de mini Bonte Avond in Beek & Bos georganiseerd in nauwe samenwerking met Vastelaovesvereniging De Kwakkert. Natuurlijk waren prins Bas I en jeugdprins Noud II óók van de partij. Prins Noud II verzorgde met zijn eigen lied een mooi optreden. En er was nóg een prins: prins Tijn I van CV de Kakers met zijn adjudanten Tuur en Fabian, het achterkleinkind van prinses Annie I.  

Het werd een feestelijke en vrolijke avond. Er waren verschillende optredens en de prinselijke hofkapel stond garant voor een geweldige muzikale omlijsting.

Vastelaovendj same

Onder het motto Vastelaovendj same viert Beek & Bos samen met bewoners, medewerkers en De Kwakkert ieder jaar carnaval. Beek & Bos is  heel blij met de betrokkenheid van De Kwakkert: “Het is geweldig dat we er samen ieder jaar weer in slagen een bonte avond te organiseren mét een eigen prins of prinses!”

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl