sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Versoepelen maatregelen

maandag 11 mei 2020

Minister-president Rutte lichtte de vorige week in zijn persconferentie toe dat Nederland na een uitbraakfase nu in een overgangsfase terecht is gekomen, op weg naar de controlefase. Dit lijkt ook voor Beek & Bos te gelden. Na een heftige periode zijn we nu in rustiger vaarwater terechtgekomen. We realiseren ons echter dat we nog steeds erg kwetsbaar zijn.

De komende tijd willen we, wanneer mogelijk, de genomen coronamaatregelen langzaamaan versoepelen. Dit doen we zorgvuldig en stapsgewijs. Steeds houden we in de gaten wat het effect is. Indien nodig doen we weer een stap terug. We zijn begonnen met het uitbreiden van de bewegingsvrijheid van onze bewoners.

Een concrete planning van de volgende versoepelingen kunnen we u niet geven, maar in lijn met het kabinet willen we wel met u delen aan welke stappen we denken. Hier vindt u een globaal overzicht van de stappen die we de komende tijd willen zetten.

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl