sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Zorgcentrum Beek & Bos behaalt weer Prezo Gouden Keurmerk in de Zorg!

dinsdag 28 november 2017

Zorgcentrum Beek & Bos uit Heythuysen heeft wederom het Prezo Gouden Keurmerk in de Zorg behaald. Dat deed het zorgcentrum in 2013 ook al en in 2014 en 2015 werd het keurmerk met tussentijdse controles verlengd. Het keurmerk is 3 jaar geldig dus Beek & Bos ging dit najaar opnieuw op om te laten zien dat het zorgcentrum nog steeds zorg met een gouden randje levert. “Het behalen van dit keurmerk is niet vanzelfsprekend. Medewerkers en vrijwilligers werken hier keihard voor. Samen zijn we in staat onze kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden”, aldus Thijs van den Schoor, directeur van Beek & Bos. “Dat dit nu weer met goud bekroond wordt, is een geweldige bezegeling!”

‘Beek & Bos is zoals de ouderenzorg zou moeten zijn’

Het Prezo Gouden Keurmerk in de Zorg wordt verleend door Stichting Perspekt. Stichting Perspekt is een onafhankelijke organisatie met als doel kwaliteit in de zorg tastbaar en concreet te maken. Perspekt beoordeelt, test en bekijkt de geleverde kwaliteit van zorg intensief voordat zij tot een oordeel komt. Beek & Bos is door Perspekt op 15 prestaties beoordeeld en heeft deze op alle onderdelen met vlag en wimpel behaald.

De auditoren van Perspekt waren lovend in hun oordeel: ‘Beek en Bos is zoals de ouderenzorg in heel Nederland zou moeten zijn’ en ‘Beek en Bos is gewoon heel erg goed’.  “Deze complimenten nemen wij ons zeer ter harte”, gaat Van den Schoor verder. “Bij de beoordeling van Perspekt telt de tevredenheidsscore van bewoners zwaar mee, en dat is waar het ons ook om gaat. Het welzijn van onze bewoners, reageren en meeveren op hun individuele situatie. Met persoonlijke aandacht en professionele zorg. Dat maken we waar, telkens weer, dag in dag uit”, besluit Van den Schoor.

 

Terug naar het overzicht

“Het welzijn van onze bewoners staat voorop, de sfeer is hier goed en doet de mensen goed, daar gaat het ons om, iedere dag weer.”

Nettie Ramaekers, Hoofd Facilitaire dienst

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl