Het Zorgcentrum

Zorgcentrum Beek & Bos ligt op een prachtige locatie aan de rand van Heythuysen in Midden-Limburg. Binnen ons Zorgcentrum hebben wij 87 eenpersoons en 4 tweepersoons appartementen. Bijna alle appartementen beschikken over een eigen terras of balkon. Sinds 2006 hebben wij een kleinschalige Verpleeghuisafdeling voor mensen met dementie. Deze Verpleeghuisafdeling bestaat uit drie huiskamers waar bewoners met 5 of 6 anderen in een huiskamer verblijven. Bovendien beschikken de bewoners van de Verpleeghuisafdeling ook over een eigen appartement op de afdeling.

Concreet beschikt het Zorgcentrum over 95 verzorgingsplaatsen. Daarnaast heeft het Zorgcentrum een riante ruimte, de Hoeskamer, voor ondersteunende begeleiding in de vorm van groeps- en dagverzorging.

De receptie is centraal gelegen bij de entree op de begane grond, waar ook het restaurant en de winkel zijn. De kapsalon is op de eerste verdieping. De kapel treft u aan op de derde verdieping. Alle verdiepingen zijn per lift bereikbaar.

Aan de achterzijde van het gebouw zijn 30 aanleunwoningen gebouwd die een rechtstreekse verbinding hebben met het Zorgcentrum.

Rondom het gebouw ligt een royale tuin, waar u kunt wandelen en uitrusten op diverse bankjes. In de tuin is een volière, een wei met geiten en een ren met kippen. Naast de hoofdingang is een bijzonder fraai terras.

Beek & Bos ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum van Heythuysen. De plaatsen Weert en Roermond zijn gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar.