sub-menu

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons: (0475) 39 17 00
E-mail: info@beekenbos.nl

Informatie aanvragen

Lekker Eten

Wij doen iedere dag ons best om het onze bewoners en gasten naar de zin te maken. Gastvrijheid gaat bij Beek & Bos heel ver wat dat betreft! Ons moderne restaurant is daar een mooi voorbeeld van. Het is eigenlijk een hele grote huiskamer, waar u niet alleen heerlijk kunt eten maar ook gezellig rond de open haard kunt gaan zitten en waar u zich terug kunt trekken in een zitje of de leeshoek.  Met mooi weer  kunt u heerlijk genieten op het royale terras. Díe huiselijkheid en een ontspannen sfeer zijn kenmerkend voor Beek & Bos.

Een ander kenmerk is ons lekkere eten. Daar zijn wij bijzonder trots op! Iedere dag wordt er vers gekookt met dagverse producten, vaak uit de eigen streek, zoals bijvoorbeeld asperges. Wij besteden veel zorg aan gezond, vers en smakelijk eten. Dat u daarin dan ook uw eigen keuze kunt maken vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. Of u in het restaurant wilt eten, in uw eigen appartement of in het zitje op uw afdeling bepaalt u zelf. Vervolgens heeft u de keuze wát u wilt gaan eten. Er is heel veel variatie en dagelijks serveren wij nieuwe menu’s gebaseerd op het seizoen. Een menucommissie, die bestaat uit een bewoner, een verzorgende, een gastvrouw en het hoofd voeding bespreekt samen de voorkeuren voor de menu’s en proeven nieuwe gerechten, die eventueel opgenomen worden in de menucyclus. Drie keer per week serveren wij iets extra’s bij de broodmaaltijd om 17.00 uur. Bijvoorbeeld balkenbrij met appeltjes, een pannenkoek, een salade of bitterballen.

Eén keer in de maand is er een Hapjesmiddag. Dan maken we om 17.00 uur Italiaanse hapjes, pannenkoeken of bijvoorbeeld frietjes.

 

"Wij werken met dagverse ingrediënten en streekproducten"

Mat Thiesen
Chef Kok

 

 

Zorgcentrum Beek & Bos

L'Unionlaan 1
6093 GE Heythuysen
T. (0475) 39 17 00
E. info@beekenbos.nl